Jeg har ikke været helt sød ved mine forældre og især min mor her på det sidste.
Jeg er meget sur og pivet. OG morsyg. Kan drive dem til vanvid i løbet af dagen.
Men der sker meget med mig lige nu, så lidt har jeg da lov til at brokke mig, IK.

Jeg er meget glad for at stå op. Det vil jeg gerne det meste af tiden. Jeg vil helst også gerne samle ting op i stående tilstand, men det er altså lidt svært, især når man ikke er mester til at stå op endnu. Men det forstår jeg ikke helt endnu.

Kravleriet går også bedre, men det er stadig kun som krybe. Ofte kører jeg bare rundt om mig selv, men nu hvis jeg VIRKELIG ser noget jeg vil have fat i, så kan du nok tro at jeg kan få gang i armene og krybe. 🙂

Jeg elsker at komme i bad. Men det er først her på det sidste at jeg er begyndt at plaske. Det var jo lige pludselig sjovt og så kan man jo ikke lade være med at blive ved.

Jeg sidder op i badekarret, men er slet slet ikke så god endnu, så tit falder jeg tilbage og lander i holderen.

Er vild med fjernbetjeninger, mobiltelefoner og alt andet der ikke er legetøj.

Jeg har helt styr på min flaske. Jeg elsker stadig at få sutteflaske om aftenen og bliver MEGET glad når jeg ser den.

Er vild med bolde.

Er også vild med D-vitaminer.

Alt i alt er jeg meget bevidst om det hele. Jeg har min egen mening og ved hvad jeg vil og jeg skal nok fortælle hvis det ikke lige passer mig.

Jeg startede lige pludselig med at ryste på hovedet og det gjorde jeg så hele tiden. Jeg gør det stadig, men mor og far ved at det er ganske naturligt, for Jacob gjorde det også. Men sjovt og lidt mærkeligt ser det ud, synes de.

Jeg nyder stadig at komme i bad. Jeg pjasker med arme og ben, mest med benene og vandet sprøjter rundt. Men jeg er også blevet lidt magelig. Man kan vel godt nyde at være i bad.
Jeg elsker at blive svinget rundt og have hovedet nedad. Så griner jeg.

Når mor og far siger, “Nu kommer jeg og spiser dig”, så griner jeg også helt vildt.

Jeg griner og får grineflip af ALT hvad storebror gør. Han er SÅ sjov. Men hvis mor og far gør det samme, så er jeg ligeglad. Elsker når han hopper eller kaster med bolde (Det må man vist ikke indenfor har mor og far sagt, SMIL)

Jeg er begyndt at rokke, når der er musik. Frem og tilbage med kroppen. Det er mest når jeg står op.

Når mor rækker frem for at tage mig op, så er jeg begyndt at spjætte. Og ind i mellem rækker jeg selv ud.

Når jeg sidder i min autostol og mor løsner selen, så ved jeg med det samme at jeg skal op og læner mig selv frem for at komme “ud” af stolen.

Jeg er super god til at tage fat i ting og jeg bytter fint tingen mellem hænderne.

Jeg har lige fået ny suttemodel og jeg var ellers ikke meget for den, men mor ville have at jeg skulle bruge den. Når jeg fik den i munden lavede jeg opkastlyde. Men nu er jeg blevet vant til den og tager den gerne.