Min mor, far og jeg har sommerferie. Det er bare så skønt.
Vi skal ikke lave så meget, andet end at være hjemme og så tage nogle små ture osv.

Vil fortælle lidt tilbage om hvad der er sket, for der er sket SÅ meget.

Fortæller lige nogle søde små historier:

Jeg har haft mødregruppe på besøg. Det var rigtig hyggeligt.
Der er sket meget med os alle sammen, og der var krudt alle vegne. Vi var kun 4, tænk hvis de 3 andre også havde været med. Stakkels mødre. SMIL.

Far var taget ud og cykle i dagens anledning, og jeg havde ikke set ham hele morgenen, for han var taget ud og cykle, da jeg havde taget formiddagslur og han sov da jeg var stået op om morgenen.
Så da han kom hjem, havde jeg bare så meget at fortælle. Stod ovre ved tremmerne og fortalte og pegede osv. osv. Der var jo også sket rigtig meget.

——

Jeg kan godt lide at hjælpe mor med det huslige. Jeg hjælper med vasketøj. På det ene stativ har vi 6 vinger som skal slåes op, så man kan hænge vasketøj op. Og det er jeg godt klar over. Så tit står jeg med de nederste og forsøger, men det går ikke altid godt, og så må jeg lige gøre mig bemærket så mor kan hjælpe mig.

——

Flere gange når mor har sagt, “skal du sove”, ved middagslur, så har jeg peget mod tremmerne og gået derhen, så er jeg kommet derud og så er jeg gået til barnevognen eller hoveddøren.

En aften sagde mor det også, da det var min sengetid og jeg gjorde det samme, så gik vi op til min seng, og sang, og så lagde jeg mig.

Nu klapper jeg – så vi kan synge klappe, klappe kage. 🙂

Når mor eller far siger AH AH, så lægger jeg hovedet, enten på deres skuldre, eller pude, eller bamse osv. osv og så putter jeg.

Jeg kan drikke af drikkedunk med sådan en tud og kan også drikke med sugerør.

Jeg forstår alting.

Jeg ved godt når der er noget jeg ikke må, så kommer der et frækt smil til mor eller far. Og så skal der pilles.
Hvis jeg bliver taget i at pille, så begynder jeg at grine og fare op med et sæt, som om jeg bliver forskrækket og bliver taget med fingrene i kagedåsen.

Jeg elsker at lege med stableklodserne eller de runde stableting.
Bliver så glad, når det lykkes at sætte dem ovenpå hinanden. Også når de står omvendt og gemmer sig under hinanden, så bliver jeg glad når jeg løfter en og finder en anden under.
I dag da jeg legede med stableklodserne, var jeg udmærket klar over at der var hul på den ene side. Så da jeg puttede dem ind i hinanden, sørgerede jeg for at hullet var op ad.

Jeg kan sige: MAD, Vov, morgenmad, nej, se, flue, hund, ned, Eeeej, hov, lege og banan. Når mine forældre siger, hvad siger Joe, så siger jeg vov.

Hvad siger farmor, og så puster jeg ligesom, når man ryger.

Når jeg skal have mad, siger jeg mad og går hen til min stol.

En dag ventede jeg på mad og begyndte at hive dugen op, Mor sagde nej, og så glattede jeg den stille og rolig ud igen.

Er begyndt at sætte hånden for munden og sige aaaahhhhh, mens jeg bevæger hånden. Så en dag havde far optaget det og efterfølgende viste han klippet til mig, og da jeg så det begyndte jeg at gøre det igen.

Jeg spiser selv havregrød med ske og andet mad, men bedst er det med havregrød. Bruger skeen og graver dybt ned i grøden, så godt jeg kan.
Grøden klister jo så godt på skeen, uden at falde af, når jeg vender den lidt.

Forsøger også med gaffel, men det går ikke så godt endnu. Er heldig ind i mellem.

Tallerknen SKAL stå ved mig når jeg spiser, ellers vil jeg ikke spise. Første gang mor opdagede det, stod den ved hende, og jeg flippede ud da jeg fik tilbudt maden. Men da tallerken kom over til mig, så spiste jeg med velbehag.

Mor hælder mad på skeen, og så spiser jeg selv, når jeg har fået det i munden, så giver jeg hende skeen igen og siger sådan en pivelyd.

Drikker selv. Jeg er blevet så god til at tage koppen til munden og hælde. Det kan gå lidt hurtigt, men det går meget bedre.
Når jeg har min hagesmæk med skål, så gør det ikke noget at jeg spilder lidt.

Jeg har fået en skildpadde af mormor og P. (sådan et legetøjsdyr). Lang historie, kort – Da mor og far skulle på weekendophold, blev jeg passet af mormor og P. P hentede en levende skildpadde som så var i bur hjemme hos os. Den så jeg MEGET på.

Senere fik jeg så dette stykke legetøj, og en morgen spurgte mor mig, hvor er skildpadden – så hentede jeg først skildpadden og så gik jeg mod havedøren og pegede ud. For den levede skildpadde havde stået derude.
Bagefter spurgte mor, hvor er Joe, og så sagde jeg vov og pegede også ud mod havedøren.

Nu sover jeg kun 1 gang om dagen.