Så blev det nytårsaften. 2009 sluttede og 2010 skulle begynde.

Mine forældre ville gerne være hjemme, mest pga. mig. Jeg er ikke så god til at sove ude, og de ville ikke nyde meget af aftenen hvis de skulle bøvle med mig. Men de ville også gerne være hjemme i huset, nu det er første gang, de kan fejre nytår.

Og så havde de ikke rigtig nogen aftale med nogen, så det var ok.
Jo, de havde en aftale med JJ, og det glædede jeg mig til. Jeg er rigtig glad for JJ.

Far og jeg legede nede på gulvet om morgenen. Det var så hyggeligt.
Og mor blev bare så stolt, for jeg er begyndt at……….

KRYBE

Far lagde nogle ting, som jeg skulle nå og i stedet for at jeg hele tiden bakker, så hiver jeg mig frem med armene. Mor blev så glad, for hun har ellers i lang tid sagt og tænkt, at jeg er lidt doven og ikke rigtig vil lære noget. Men så kunne far så vise mor, at jeg kan skam godt, hvis jeg bare GIDER.

Far skal bare lokke med de rigtige ting, og min mobil er et hit, som jeg gerne kravler efter. Og så kan man da lige kigge på andre ting på min vej.

Først på dagen kørte vi alle tre afsted for at handle i Føtex. Der manglede lidt til middagen.

Da vi kom hjem tog mor og far en lur på sofaen, mens jeg også fik en. Da vi vågnede fik jeg rugbrød.

Derefter havde mor nogle ting, hun skulle ordne, så far og jeg kørte efter JJ.

Vi hyggede alle da vi kom hjem igen.

Senere tog jeg en lille lur igen. Da jeg vågnede fik jeg leget lidt, men var også godt sulten. Jeg fik en flaske i dagens anledning. Mine forældre var travlt optaget med aftensmad m.m. så det nemmeste var at give mig flaske. Mor havde ikke overskud til at skulle kæmpe med min aftensmad. Jeg er nemlig ikke altid tilfreds, når jeg skal have aftensmad. Så JJ fik lov til at give mig flaske.

Derefter var det tid til dronningens nytårstale, men jeg hørte ikke så meget efter. Jeg legede i stedet for. Synes JJ´s fødder var spændende, og måtte også lige smage lidt på hans sokker. Det synes mine forældre nu ikke var så lækkert, men altså. Det er jo mig selv der smager, så de kan vel være ligeglade.

Derefter var det tid til at komme i nattøj og blive klar og så kom jeg i seng.

Mine forældre og JJ gik i gang med at spise, men jeg synes åbenbart at jeg skulle være vågen igen og vågnede ved 20 tiden, men mor synes ikke det var tid til at være vågen, så hun vuggede mig lidt. Hun mente bestemt ikke at jeg skulle op og lave hygge nu. Kunne godt lidt tage en længere lur.

Jeg vågnede igen ved 23 tiden og så kom jeg op. Det var tid til min natflaske og så kunne jeg jo også lige fejre nytår med mine forældre og JJ.

Jeg fik hat på og champagneglas og så kom vi ellers ind i det nye år, på behørig vis.
Det var altså bare så hyggeligt, det synes min mor og far i hvert fald.

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
Man kan jo få så hatten passer
Og blive træt
Da midnat var passeret og 2010 i gang, blev jeg puttet.
Mor, far og JJ gik i seng ved 1 tiden. Så var det nye år blevet fejret og 2010 kunne starte.

Det var en rigtig hyggelig aften.