Jeg pludre helt vildt for tiden. Der kommer mange sjove lyde fra mig og jeg elsker at snakke med mor og far.

Jeg er begyndt at savle meget og samtidig gumle helt vildt på mine fingre. Mor er lidt spændt på om det kan være tænder der snart kommer. Eller noget helt andet.
Jeg smiler i det hele taget rigtig meget – og har ikke noget i mod at smile til fremmede når jeg lige har set dem lidt an.

Jeg er dog også begyndt at blive lidt genert og gemmer mig hos mor, hvis jeg ser nogle fremmede.

Jeg smiler også til mig selv. Kan godt lide at kigge i spejlet og så får jeg et STORT smil. Ind i mellem rør jeg ved spejlet og smiler til ham den søde dreng derinde. Smiler også til min mor og far, når de står der.
Min mor og jeg gik tur på mit værelse en dag og fandt en sød lille tiger. Den er jeg blevet helt vild med. Jeg tager dens næse/mund i min mund og elsker at gumle på den. Og den passer lige til min hånd.

Jeg elsker min nusseklud. Den bliver leget med og gumlet på og når jeg skal sove så tager jeg den ind i mellem over hovedet.

Jeg kan godt lide at sidde op for tiden. Vi øver, men jeg sidder der ikke så længe.

Jeg er blevet gladere for at komme i bad.

Det går bedre med at ligge på maven. Det tager lidt længere tid før jeg bliver sur end jeg ellers har gjort. Og jeg er jo også begyndt at smile lidt mere til mor, når jeg ligger på den måde. Hygger mig ind i mellem med mit legetøj.


Vi øver også rul på maven, men det har jeg ikke helt forstået endnu.

Til gengæld kan jeg ikke finde ud af at hive mig op i armene. Jeg starter med at se over hovedet/dreje hovedet, så jeg har nakken tilbage og så bliver jeg hidsig. og til sidst er jeg så sur at jeg hiver mig op i armene fordi jeg ikke gider ligge sådan. Men sjovt synes jeg ikke det er. Mor synes jeg er mærkelig.

Jeg er glad for at få d-dråber med ske og skeen bliver suttet og gumlet på, når jeg får den ind i munden.

Lige for tiden virker jeg mere sulten

Jeg er blevet meget stædig og jeg kan blive noget så arrig. Hvis det ikke lige går efter mit hoved, kan man godt høre at jeg bliver sur. Jeg vrisser og mine forældre kan næsten blive bange. Hvis jeg kunne, ville jeg måske bide hovedet af dem. Jeg skriger nogle høje arrige lyde, når jeg bliver sur.

Jeg har fået en sutteflaske sut med 3 huller. Vi skal se om jeg kan spise med den.