I dag bliver jeg 3 måneder. smiley

I morges vågnede jeg igen kl. 5. Mor og jeg stod op og jeg fik mad.
Vi lå og snakkede lidt og jeg fik en tør ble.

Jeg faldt i søvn lige inden far stod op. Mor ville være lidt huslig og ordnede bl.a. mine flasker.
Jeg skal jo have noget mad og uden flasker er det lidt svært. smiley

(Men mor synes altså det var MEGET tidligt at stå op). smiley

Jeg vågnede med et hyl og mor tog mig op. Jeg ville gerne sove mere. Så jeg lagde mig ind til hende og vi lagde os på sofaen sammen.
Mor sov en times tid og jeg sov lidt længere. smiley

Da jeg vågnede gik vi ind til puslebordet og jeg blev vasket og fik tør ble og nyt tøj på.

Derefter fik jeg lidt mad. Mor og jeg tog ud til møbelland. Mor ville gerne finde et møbel til mit værelse. Hun vidste ikke rigtig hvad det skulle være.

Vi fandt til sidst et klædeskab som jeg også kan have noget legetøj i.
Jeg har jo RIGTIG meget tøj, og hun kan ikke have det i den lille kommode mere.

Far ville have et stol, som mor skulle kigge efter, men der var ikke flere – desværre. smiley

Klædeskabet kommer hjem i morgen, så det glæder jeg og især mor sig til. Så skal der ryddes lidt op på mit værelse. Så jeg har fået en STOR gave i dag, må man sige. smiley

Bagefter tog vi i Netto. Vi tog en anden Netto end vi plejer. Mor satte mig i viklen og nøj, det var interessant. Jeg skulle da have det hele med. Så fulgte godt og grundigt med i alt hvad der skete. Mor fortalte også hvad hun skulle købe. smiley

Da vi kom hjem var jeg faldet i søvn, og mor kunne få sig noget at spise og ordne lidt vasketøj.

Jeg vågnede dog hurtigt med et sæt og begyndte at græde. smileyMor fik mig til ro igen og jeg faldt i søvn hos hende.

Da jeg vågnede fik jeg mad, og så kunne mor godt lugte at der var en dejlig – NOT – bonusble….. smiley

Jeg var stadig lidt utilfreds og vidste ikke hvad jeg ville. Brokkede mig over det mindste.
Jeg faldt i søvn igen og mor gik i gang med aftensmaden.

Lige inden far kom hjem satte jeg igen i et hy,l så jeg vågnede. Jeg var helt utrøstelig og meget utilfreds. Jeg lå hos mor og blev trøstet, mens mor og far spiste.

Efter aftensmaden tøede jeg lidt op og snakkede med far. Bagefter fik jeg min aftensflaske, men jeg var stadig godt utilfreds. smiley

Jeg tog en lille skraber og vågende ved 19 tiden. Derefter var jeg i hopla humør. Pludrede og fægtede med arme og ben. Mor og far legede og talte meget med mig. Det var altså bare så hyggeligt. Jeg er begyndt at ville ligge længere på maven. Nu bliver jeg ikke sur så hurtig mere. Og så ruller vi lidt rundt fra side til ryg og mave. smiley

Mor og jeg øver også at jeg skal hive mig op i armene. Når mor strækker mine arme, skal jeg hive mig op og få hovedet med. Jeg skal ende med at sidde på rumpen. Men jeg har altså ikke helt fattet det. Jeg starter med at blive helt stiv og vil med det samme op i stående stilling. Mor og far synes jeg er skør, men måske vil jeg bare øve mig på at komme op og stå i stedet for, så jeg kan gå i en hurtig fart. Hvem ved…. smileysmiley

Jeg elsker bamser og især min bamse ved puslebordet, men også nogle af mine andre bamser. De er begyndt at få et kram og skal lige smages på en gang. smiley

Mor har set de første tårer forleden. Jeg var helt grædefærdig og MEGET sulten, og så kom der en lille tåre trillene.

I aften kommer moster. IIIIH, jeg glæder mig. Tror også hun glæder sig rigtig meget. Jeg sover når hun kommer, men så ses vi jo i morgen, og der skal mor og jeg synge fødselsdagssang for moster. Det skylder vi hende. smileysmiley

Forleden dag fik jeg også skrevet lidt på computer. Mor lod mig trykke på tasterne, men lige pludselig var jeg ved at lukke det hele ned. Jeg er da dygtig, men det synes mor så ikke helt var sjovt. smiley
Hun lod mig skrive i et word dokument, og det gik rigtig fint. Bare vent, jeg bliver en haj til det computerstads, men kan jeg andet med den dygtige far jeg har.

Jeg er meget koncentreret smiley